Sunday, October 14, 2012

Hemma hektisk hel helg

Arranging.
Conducting.
Jazzensemble.
Improvisation.
Vocal recording.
Technique. 
Performance Ear Training.
Sight reading.

Det tar inte slut allt jag ska göra. Problemet med att gå i skolan är att varje vecka får man nya läxor och saker man ska klara av!
Jag har suttit hemma hela dagen och försökt skriva min arrangeringsläxa som är för stor för att jag ska veta var jag vill börja på den. Men mitt fokus är bara inte där! Jag är någon annanstans, och det gör det väldigt svårt för mig att bli klar med saker. Det slutade med att jag gjorde litegrann på läxan, gick över till en transkriberingsläxa istället och började lite halvt på den, för att glida in på att försöka skriva en låt till min andra Vocal Recording klass. Har fått inspelningen från den första förresten! Men smarta som de som mixade var, så tog de ett klipp där jag har glömt texten på ett ställe (lixom lyssnar de inte igenom grejerna innan de väljer?), så jag ska fråga om det går att fixa. 

Lösningen på min frustrerade dag blev att gå ut och träffa Athenas pojkvän för första gången, tillsammans med vårt lilla tjejgäng (som har blivit väldigt likt något från sex and the city) och en hel del fler trevliga människor. Det fungerade helt enkelt ganska bra. Imorgon blir det till att fortsätta på högen med läxor... Gud, jag behöver nog skriva en lista. Hejhej!

No comments:

Post a Comment