Wednesday, October 24, 2012

So I'm gonna eat breakfast, then plan my life

Så, jag glömde klarinetten i klassrummet idag. Varningstecken! Man får inte vara för tankspridd när man bär ett dyrt instrument med sig hela dagarna! Och värre blir det ju när man slutar gå upp på mornarna. Idag täntejag seriöst strunta i Franskan för att få sova någon timme till trots att jag gick och lade mig typ 10! (fast matilda vinner för hon har börjat gå pch lägga sig kl 9 på kvällarna!) Men som tur var lyckades jag övervinna min lata sida och gick till skolan.

Så vi går mot mörkare tider helt enkelt. Sånt som händer varje år. Frågan är vara hur man kan hantera det så att man inte ger upp och lägger sig med täcket över huvudet istället för att gå till skolan. Min plan är: snooza inte och försök att uppskatta en kopp te på morgonen istället för att sova en stund till och senare stressa iväg utan frukost.. Haha, vi får se hur det går..

2 comments: