Saturday, January 19, 2013

Hiphop konsert och kinamat

Igår var en spännande dag. Jag träffade Ittetsu för att diskutera ett nytt projekt: en mix av japansk och svensk musik. Han har börjat skriva låtar och jag ska lägga text och sedan blir det förhoppningsvis inspelat. Efter det blev det den första måltiden i The Caf för året tillsammans med Ben (man har inte direkt saknat maten, men det är enkelt och bekvämt att inte behöva bestämma sig för vad man ska äta och bara få en stor buffet med salladsbord och kaffe på maten). Och jag som brukar gilla att para ihop människor som jag känner drog med mig Ben och Ittetsu till en hiphop konsert ute i Jamaica Plain, där Zerlina och Jesse skulle spela. De spelade på en bar som ligger mitt ute i ett öde villaområde, väldig udda. Men konserten var toppen och vi hade riktigt kul!

Idag gick jag och Ben till 88supermarket, en kinesisk mataffär, för att handla billig mat. Vi köpte degknyten med red bean pasta i och det blev helt klart mitt nya favoritgodis. Det är inte ens så onyttigt!
Sedan blev det wok och melankoli. Ingen av oss hade alls lust att spela musik som vi hade tänkt ifrån början. Istället satt vi och lyssnade på allt från Bill Frisell till filmmusiken i Chocolat.
Tillslut kunde vi iallafall inte motstå att jamma lite så vi satt med piano och klarinett och visade våra Homeless låtar som vi skrivit under lovet (Bens var rätt mycket mer genomtänkt än min haha). Kvällen avslutades med en helt hysterisk anime som jag mot alla odds kunde somna i soffan till. En helt okej dag.

No comments:

Post a Comment