Monday, February 4, 2013

En dag som andra

Jag har så mycket att göra. Och ödet försöker be mig att stressa ner genom att bidra till att alla mina planer för dagen inte går som de ska. Till exempel sitter jag nu i 150 lobbyn och väntar på att få ett övningsrum så att jag kan skriva färdigt mitt arrangemang till imorgon bitti. Jag hade lixom hoppats få att få lite mer gjort på den här tiden.

Men saker är igång. Jag försöker spela mer med pianotrion som spelade på min konsert, och jag hoppas att vi kan spela in i en riktig studio så att vi kan göra en EP. Bara planer i mitt huvud än så länge, men det är ett mål.

Sedan är det rep rep rep. Om ni har spanat in min flik Shows, så har jag tre kommande konserter. De närmsta veckorna och trots att det inte är allt för många låtar så är det mycket att göra. Repade med Amits band igår, och på en flax tog pianisten fram en låt som han undrade om jag kunde sjunga. Visst säger jag glatt och han förklarar att han har behandlat sångerskan som ett blåsinstrument. Precis sådant som jag gillar! Så jag kollar på noterna och det visar sig vara i 15/8 takt, och jag får sjunga avista mestadels. Okej, det är inte lätt! Men sjukt kul! Så nu har jag en hel del att öva på inför den konserten!
Sedan är det fina terser och kvinter med Dans ensemble, som kommer bestå av 3 sångare, 1 piano och stråk. Jag ska försöka få upp allt på soundcloud när det är klart och inspelat!

Nu fick jag ett övningsrum! Hej!

No comments:

Post a Comment