Tuesday, January 31, 2012

Class, audition & peer advising häng!

Sooo. Jag är igång. Sekundära dominanter, "do mi sol te sol me do, re fi la do la fi re, mi si ti re ti si mi..." Writing and communication: "Write a personal essay about something significant in your life, due on wednesday." Well yeah, sure man! Harmony: "I want you to read the entire Harmony 2 book so that we can continue on Harmony 3 together." Why not?


Jag gillar att ha saker att göra. Jag hinner till och med ha kul mellan varven! Fick tillexempel kompa en sångerska till "Singers Showcase" audition nu på kvällen. Det är en konsert där de 9 "bästa vokalisterna" gör en stor show med massor av glitter osv. Säkert hundrafemtio sökande eller så, och jag kände att det just nu inte är min grej! Kanske nästa termin, när man har lite kött på benen. Jag hoppas att Alessandra, som jag kompade, går vidare!Sedan, hängde vi med Peer Advising gänget. Vet inte om jag har pratat om det, men det är som en grupp med första termins elever och en fadder från typ 4e terminen som umgås och har kul. Vi fick 140 dollar att hitta på något för, så vi gick ut och åt på en jätte häftig restaurang: Fire & Ice.
Man fick plocka hur mycket man ville av grönt, kött, fisk, sås. Sen gick man till kockarna som lagade till det åt en på den här megastora runda spisen. Riktigt showigt. 


 
Ivan & Apiwe

No comments:

Post a Comment