Monday, January 30, 2012

Söndagsjam

Jag känner att jag kommer bli otroligt mångsidig på det här stället.
Idag jammade jag arabiskt/grekiskt/klezmer-musik tillsammans med Eleftherios och Ulises. Mitt i allt kommer det in en kille som är lätt exalterad och börjar snacka klezmer med oss. Han är 52% jude, och har en klezmer-ensemble på fredagar klockan elva. Tyvärr har jag lektion då, annars hade det ju varit sjukt kul att lira klarinett där. En indisk kille kom fram till mig häromdagen och tyckte att jag skulle sjunga eller spela på hans klassiskt indiska musikprojekt. Och jag har bestämt mig för att bara säga ja till saker, så det lär ju bli intressant om det kommer igång!
Sen har ju jag och Stian skrivit en feel good poplåt som ni får höra någon gång när vi lyckas spela in den! Så det händer helt klart mycket grejer på det här stället. Men jag känner också att jag mer och mer vill spela jazz med folk. Folk som har koll på jazz. Var är de? Jag vet att de gömmer sig nånstans! Jag fick höra om en kille vid namn Tim, som har pluggat jazz i Australien och spelar bas. Hej Tim! Dig vill jag träffa och spela med!

Efter all musik blir det alltid välförtjänt fika. Mums.

2 comments:

  1. Replies
    1. Haha ja, jag vet inte riktigt hur det gick till... Men dessutom var det på hans pappas sida så det gilldes lixom ändå inte.... Haha

      Delete