Wednesday, January 25, 2012

Det blev just kaos i mitt huvud, för jag lyckades tenta av Introduction to Music Technology! 84% på provet och 70% var godkänt, så helt plötsligt fick jag 2 credits till att göra något av. Trodde helt ärligt inte att jag var så bra på Ljudteknik. Men jag har ju trots allt läst det några gånger under min livstid.


Jag skulle allra helst ta en ensemble eftersom jag inte har någon för tillfället (mer en "hur man lär sig kommunicera med bandet-ensemble" och det känns inte som en ensemble även om jag tycker att det verkar vara en jätte bra klass! 
Det tåls att tänka på... Tills imorgon (det är ju lite stress om jag ska hinna gå på lektionen också!). 


Här, mina damer och herrar... (konstpaus) kommer beviset på att... (ytterligare konstpaus som egentligen inte var nödvändig) DET FINNS LÖSVIKTSGODIS I USA! 
Iallafall i det fancy köpcentret i Prudential Building! Så om jag får outhärdlig hemlängtan ska jag lätt gå hit och gotta mig i geléråttor.2 comments:

  1. hEii ViLl baRa SäGa AtT jag äLsKaR dIn BloGg!!!

    seriöst, jag tycker det är askul att läsa. om jag inte kommenterar så är det inte för att jag inte läser. (vad många "inte" det blev)
    stor kram!

    ReplyDelete
  2. Linn! Jag blir så GLAD :D av att höra det! Kul att veta att det finns lite trogna följare haha. Jag har nog själv blivit lite beroende av att skriva o kolla om folk läser :P Puss på dig!!

    ReplyDelete