Thursday, January 26, 2012

Ensemble!

Så! Det blev en pop & jazz ensemble för mig idag! Läraren är sjukt engagerad och blev dessutom överlycklig när jag sa att jag sysslar med jazz, så jag tror det blir en toppenklass. Resten av bandet var också bra, enda kruxet är att vi saknar en basist (Bárður nu skulle du varit här!) men det finns ju en miljaard elever på skolan så det borde ju inte vara något problem att hitta en... 


Annars går jag mest runt och sjunger solfege.. Do re mi fa so la ti do ti la so fa mi re do, do mi so mi do, do mi so ti so mi do, re fa la fa re, re fa la do la fa re... Mitt gehör kommer bli sykingbra! Verkligen. 


Och. Jag hittade en ny kompis. Kabir, indisk trummis och tablaspelare.
Man träffar verkligen olika människor varje dag! Jag har träffat folk från alla möjliga årskurser, länder, musikaliska bakgrunder osv. Igår tillexempel övade jag i rummet bredvid en trumpetare, av en slump så börjar vi snacka och det visar sig att han går sin 6e termin, har ett eget storband som han skriver arrangemang till och att han vill att jag ska sjunga med dem! Snacka om häftigt! Och jag har liksom gått min tredje dag? Möjligheterna finns verkligen där om man ger dem plats!
I brist på bilder får ni en snygg bild på mig.

2 comments: