Tuesday, January 24, 2012

Första dagen i skolan

Så var man tillbaka i skolbänken igen! Och det är helt jätte kul underbart härligt bra! 
Min första lektion var Ensemble. Vi ska typ lära oss att skriva tydliga noter till bandet och sedan förmedla hur vi vill att det ska låta. Rätt basic, men ändå bra att gå igenom tror jag. Gruppen är iallafall fett skön. 

Sedan var det Ear Training, och jag har aldrig tyckt att det varit så kul som nu! Min lärare, Scott deOgburn är helt fantastisk. Och det säger jag efter första lektionen, men det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!

Sist men inte minst Writing and Communication, med andra ord: Engelska. Och där blev jag lite nervös för jag är i en grupp med nästan bara amerikanare (2 från Hong Kong och jag som inte är från US). Men jag hoppas det går bra. 


Det planeras redan jam! Satt fyra timmar igår med en gitarrist, och imorgon blir det klezmerjam, och på torsdag någon typ av popjam. Nu blir du väl stolt över mig Monica? Fast jag inser att det kommer bli en hel del att göra med läxor osv, så man vet ju aldrig hur det håller i sig men jag ska absolut göra mitt bästa för att få ut så mycket som möjligt av den här terminen! 

Sen måste man ju hinna med att fika också. 
Här är Eleftherios, Avery och Marlen. Fina människor!

No comments:

Post a Comment