Tuesday, February 28, 2012

Tiden går, livet går!

Jag har inte sett Robert på ett par dagar nu. Hoppas han blev rädd för mig och flyttade hem till någon annan.


Det är helt sjukt vad tiden går fort här! Om två veckor är det midterm, sen är det springbreak och efter det är det nästan bara 4 veckor kvar av terminen! Helt otroligt, man är igång hela tiden och gör saker, har projekt med folk, och ändå så känns det knappt som att man har hunnit göra någonting! 


I kväll är det Mike Stern på Regatta i Cambridge! Jag hoppas jag hinner dit! Men de har seriöst ett sjukt bra schema! Nästa vecka kommer Robert Glasper Experiment, och veckan efter det är det Kurt Rosenwinkel! Jag kommer med andra ord vara pank om några veckor... Men hellre pank med fantastiska konserter i minnet än rik och rastlös!


http://www.regattabarjazz.com/

No comments:

Post a Comment