Sunday, March 25, 2012

Cape Cod, och lite skönt att vara hemma igen

Cape Cod är ett underbart ställe! Man kan tro att det är en blandning mellan Skåne, västkusten och barrträd... Luften är frisk, havet nära och fridfull stämning. Rick och Júde har det underbaraste huset. Det är nästan som att bo på lyxhotell.

Dagarna på Cape har bara varit lugna, Rick och Júde jobbade de dagarna jag var där så jag fick mycket tid för mig själv. Cykla, spela piano, titta på fiskarna i deras lilla damm. När de kom hem åkte vi till stranden, lagade pizza, gick i en billig klädoutlet, badade bubbelpool. Så det var verkligen som ett rehabcenter för stressade människor. Precis vad jag behövde. Och de tog hand om mig och skämde bort mig lite. Mina amerikanska adoptivpäron.

Förresten så hoppas de på att hela familjen kan vara där några dagar i Augusti! De vill jätte gärna träffa er!

Igårkväll kom vi tillbaka till Boston, gick på Museum of Science! Fantastiskt ställe, och de hade tillochmed ett litet fjärilshus som man fick gå in i!
Sedan åt vi middag med Filip och hans familj, handlade godsaker på Mikes Pastry (Du måste äta upp dig lite, säger Júde till mig) och hade en allmänt härlig kväll.
När gamlingarna (haha föräldrar och låtsasföräldrar) åkte hem och lade sig så var ungdomarna (jag och Filip) fortfarande taggade på att gå på stan och dricka öl. Vi mötte upp med John, Jared och Krishna och gick på en irländsk bar på Boylston st. Kvällen slutade sent och gott.


No comments:

Post a Comment