Saturday, March 24, 2012

Sista dagen i New York

Den spenderade jag, Filip och Anders med att se frihetsgudinnan (bara på håll dock). Vi vandrade runt i Battery Park (tror jag det hette) och så gick vi på the 9/11 memorial. Det var fint att se de stora monumenten, som fontäner, där husen hade stått. Tydligen håller de på att bygga upp ett par nya hus nästan precis där de gamla stod. Jag tycker att det bådar olycka lång väg.. Som att de ber om att någon ska krascha in i de nya också... Men det är min åsikt...
Sedan hade de sjukt krångligt system. Man var tvungen att gå typ 5 blocks bort från monumentet för att fixa en biljett, som var gratis, för att sedan gå tillbaka, bli scannad i flygsecurity och sedan gå och visa upp sin biljett (SOM VAR GRATIS JA) typ 100 gånger. Fattar inte grejen... Men som sagt. Monumenten var fina.

Sedan hann jag inte mycket mer innan bussen bar iväg till Cape Cod! 7 timmar på buss. Hurra!

No comments:

Post a Comment