Thursday, March 29, 2012

Hva skjera? Ikke så mye.

Jag har köpt en bas! Äntligen. En Fender Squier jazzbas!
Jammade med John i nästan två timmar i söndags och det var så sjukt kul! Spelade rythmchanges och lite andra godbitar. Planen är att vi ska åka till Olso och tjäna pengar på busking (spela på gatan). Så om det är någon norrman som läser det här (eller svensk för den delen) och kommer vara i Oslo någon gång mellan 18 juni - 18 juli så är ni välkomna att joina oss!

Annars händer det inte mycket. Imorgon är den stora sångdagen; jag ska ha midterms i sånglektionen och ratings audition. Önska mig lycka till och skicka mig en tanke sådär runt 12.30 på dagen så kanske det går bra!

PS Linn, jag sitter just nu och äter en riktigt smarrig sallad a la Birka. Sjukt gott och jag hoppas den håller mig frisk ;)
Remember Boston by night with Barstows and Suedes

2 comments:

 1. Haha yayy! den där koreanska bokstaven får du se som ett paustecken, victor wooten gör ju ett långt utdrag i sin bok om hur viktigt tystnaden är eftersom precis allt är beroende av tystnaden. tyckte det var fint :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja kanske det! Jag har inte kommit dit än. Egentligen skulle jag redan ha läst ut boken, men jag vill lixom stanna och tänka till lite innan jag fortsätter. Det blir alldeles för maffigt att läsa allt på en gång tycker jag. :)
   Men det är sant, tror jag:) Om det var ljud hela tiden skulle ju det bli den nya tystnaden kanske. Och då skulle det vara jätte starkt om det blev tyst....

   Delete