Saturday, March 10, 2012

Catch up

Jag har börjat slarva.
Slarva med sömnen, inte bra
Slarva med maten, inte bra
Snart kommer det gå ut över skolan, så det är en himla tur att det snart är lov så att man får vila upp sig och förhoppningsvis hinna lägga sig lite före i skolan. Just nu är det på gränsen att jag orkar med, så dags att ta tag i mig själv. Jag var på yoga idag, och nu ska jag börja med läxorna och pluggandet inför midterms. Det enda jag faktiskt är väldigt nervös för är ratings audition, för jag har inte kunnat öva på hela veckan för att min röst har fått "fatigue", och gått och blitt trött. Min sånglärare trodde att det berodde på sömnen och skickade hem mig att sova i torsdags. Men imorgon och nästa vecka tänker jag försöka ha bra övningssessions så att jag inte glömmer hela tekniken när det väl är dags.  


Kämpa kämpa, säger jag till mig själv, käkar en swedish fish (som btw inte alls smakar som den ska men som ändå är rätt god), och fortsätter pluggandet.

No comments:

Post a Comment