Monday, March 12, 2012

Soolen

Det brann i Fenway Park idag. Jag vet inte vad som hade hänt, men det var massor av brandbilar utanför mitt hus och när jag och John gick förbi parken så såg man hur det var helt svart längs floden som rinner där. Inga långa vass kvar i större delen av parken.. Allt var svart. Det var ganska obehagligt att se. 


Ska jag vara ärlig så är jag ganska leds idag. Det är som att kroppen bara säger nej. Tankarna flyger runt tillsammans med läxor och springbreak och saker som borde fixas och lägenhetshyra och usch. Det var otroligt svårt att göra rythm'n'groove läxan. Kanske för att jag skrev ner en egen sång, kanske för att läraren ville ha både kicks over time, stop time, first/second ending, D.S al coda och fermat... Med andra ord ser låten nu mycket krångligare ut än vad den är. Vilket iallafall inte är mitt fel. Problemet är hur jag ska förklara den imorgon, men det blir väl en bra övning. Hej.

No comments:

Post a Comment