Monday, April 23, 2012

Tvätta klockan 2 på natten

Jaha. Så av någon anledning kan man inte se tiden det ska ta för tvätten att bli färdig innan maskinen går igång och man inte har någon möjlighet att stoppa den. Det innebär att när jag tryckte på knappen jag trodde skulle vara normal tvätt så gick maskinen igång på 200 minuter. Hur smutsig ska tvätten vara för att man ska behöva 3 timmar i tvättmaskinen lixom? Och så kostar det 2 dollar. Toppen. Så, jag måste vara vaken en timme till för att vänta på att tvätten ska bli klar...

Men då kan jag ju passa på att berätta att jag var på dejt igår! I North End med en stilig man. Haha. Vi var redan uppklädda för vi hade haft gig på Tico (jag fick hoppa in för saxofonisten hade ett annat gig). Så gick vi på Italiensk restaurang och hade det mysigt. Vi gick dock inte in på Mikes Pastry, för kön gick en bra bit ut på gatan. (Jag måste sluta prata om Mikes Pastry nu, låter ju som om jag är beroende, men det måste ju finnas en anledning till att så många är där och vill handla.) Men det var en allmänt bra dag.

Idag har saker och ting löst sig ganska fint också. Ni ska få se mitt preliminära schema för hösten, det blir riktigt kul. I fredags hade jag registration för de klasser jag vill ta i höst och det var sista dagen, så de bra lärarna och tiderna var såklart redan tagna. Det var världens stress, och jag försökte fixa waivers till klasser och lärare jag verkligen ville ha. Lyckades med en del, och med andra inte. Men idag fick jag ett mail från en ensemblelärare som sa att jag var välkommen i Odd Meters Ensemble, som normalt inte har sångare och dessutom har jag egentligen inte tillräcklig rating för att vara med där, men jag fick ändå! Det gjorde mig glad! Jag hoppas att jag kommer utvecklas sjukt mycket. Vill komma in i ett övningsmode igen, för man lär sig så mycket då. Min senaste lärdom var om Forward Motion, som John lärde sig av Ingrid Jensen. Ett konkret sätt att skapa snygga lines på.

Det händer mycket och egentligen vill jag gräva ner mig i allt jag skriver till er och skriva jätte ingående, men då skulle det bli en 10 sidig uppsats och det har jag inte riktigt tid med!
Puss och kram, skumbanam!

No comments:

Post a Comment