Wednesday, April 18, 2012

Värme!

Okej. Tro det eller ej men det var 30 grader varmt här igår! Helt okej för min del! Hoppas på att få lite sol på mig innan jag kommer hem...

Annars tänker jag på finals (fasen, midterms var ju för bara nån vecka sen?!), registration (jag får registrera alla mina klasser sista dagen så alla bra klasser är redan tagna! Som tur är har jag hjälp av en peer advisor som kan alla knep. Tydligen är det bara att maila läraren man vill gå för!), och sommaren. Jag har inget jobb till i sommar helt plötsligt för att pappas jobb tänkte lite fel och sa att de inte vill ha någon sommarjobbare i år... Tack. Jag hade bara planerat hela min sommar efter det jobbet. Så nu får jag ringa konsum och förhoppningsvis intensivjobba den månaden jag skulle varit på Akzo Nobel, sedan spela så mycket jag kan! Ska slänga iväg det där mailet om Space Chicken till några folk så snart jag fått lite mailadresser. Hoppas innerligt att vi får några gig för det skulle vara så sjukt kul!

Sedan behöver jag din hjälp! Känner du någon som ska gifta sig, och kanske vill ha vigselmusik till sitt bröllop? Jag är perfekt för jobbet! Van sångerska goes lovesongs i kyrkan, det kan inte bli bättre!
Gå in på min Soundcloud om ni är nyfikna: http://soundcloud.com/schlin

Kram på er alla! Nu må jeg sove.

No comments:

Post a Comment